Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum: 11-05-2016
Tijd: 19:00 - 22:00 uur

Locatie
De Meulewiek (Gemeenschapshuis Meterik)


Komende jaren gaat er veel veranderen in de samenwerking  tussen de  ZZP-er/MKB-er en zijn/haar boekhouder.

Allereerst, waar bestaat een goede administratie uit? En waar moet deze aan voldoen?

Digitale technologieën zorgen ervoor dat u op andere, makkelijkere, manieren de boekhouding kunt aanleveren bij uw boekhouder. Geen klappers met papieren  meer  inleveren maar alles digitaal aanleveren is de toekomst.

Zo kunt u door middel van een zogenaamde “scan en herken oplossing” boekingsstukken digitaal aanleveren en kunt u via een simpel programmaatje factureren waarna op de achtergrond bij uw boekhouder de boeking automatisch gedaan wordt. U kunt er zodoende samen met uw boekhouder voor zorgen dat uw administratie sneller bij is en als tegenprestatie krijgt u extra inzicht waar u op dit moment staat in de vorm van een dashboard.

Tijdens deze avond zal Patrick Koonings van Unidis uit Asten u gedurende  75 minuten meenemen in deze nieuwe samenwerkingsmethodieken. De scan en herken-oplossing, het dashboard en het factureren passeren hierbij de revue.

Aanmelden

Omdat we graag willen weten hoeveel mensen het ZZPcafé Horst aan de Maas willen bijwonen willen we je vragen om je gegevens via onderstaand formulier in te vullen.

Voor een uitgebreide beschrijving van het programma, kijk op pagina "HetZZPcafé".

We vragen een kleine bijdrage van € 5,00 per persoon voor het organiseren van deze avond, te voldoen bij binnenkomst.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.