Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum: 01-11-2016
Tijd: 19:00 - 22:00 uur

Locatie
De Meulewiek (Gemeenschapshuis Meterik)


Op dinsdag 1 november nodigen we de heren van Sociaal Kapitaal uit om een avond te spreken voor de leden van ZZP Horst aan de Maas. De avond staat hierbij in het teken van social media voor bedrijven, aan de hand van de volgende onderwerpen:

  • Het huidige social media landschap
  • Verschuiving in communicatie
  • Adverteren

Sociaal Kapitaal is een jong bedrijf uit Horst, gericht op het begeleiden van ZZP’ers, MKB’ers en MKB Plussers op sociale platforms. Naast social media begeleiding, bestaan hun werkzaamheden doorgaans uit ‘actief beheer social media’, het schrijven van nieuwsbrieven, het geven van cursussen, het presenteren van seminars en workshops, het creëren van creatieve content (van bijvoorbeeld teksten voor websites of blogs) en het bijhouden van vacaturepagina’s in Noord-Limburg.
Heb je vragen die Sociaal Kapitaal mee kan nemen in de voorbereiding van hun presentatie? Laat het dan even weten via: info@sociaal-kapitaal.nl
Bekijk dit filmpje om een beter beeld te krijgen van het bedrijf of ga naar hun website voor meer informatie.

Aanmelden

Omdat we graag willen weten hoeveel mensen het ZZPcafé Horst aan de Maas willen bijwonen willen we je vragen om je gegevens via onderstaand formulier in te vullen.

Voor een uitgebreide beschrijving van het programma, kijk op pagina "HetZZPcafé".

We vragen een kleine bijdrage van € 5,00 per persoon voor het organiseren van deze avond, te voldoen bij binnenkomst.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.